En paus i examensplugget

Anledningen till att jag startade denna bloggen var att jag ville träna lite på att koda just bloggar. Jag insåg snabbt att jag var sämst på detta, och funderade på om jag inte skulle ta och skriva något istället. Just då var jag väldigt osäker på hur framtiden skulle se ut. Jag hade precis fått reda på att jag skulle börja på lokförarutbildningen. Och det gnagde ständigt en inre stress, då jag visste att det snart var dags för min allra bästaste hästvän att hitta ny ägare & lämna ridskolan jag jobbade på. Därav blev denna bloggen så mycket som ”Hästbrud och Lokförare”. Jag var ju egentligen ingenting av det just där och då, men året har rullat på och jag har formats till en helt ny 21-åring. Men nu, mitt i examensplugget har jag fått komma till en insikt som man bara måste vänja sig vid. Min älskade själsfrände har sålts. Hon som alltid har fått mig att le, även de stunder jag bara velat gråta. Hon kommer sluta sina sista år som pensionär hos en ny ägare.

Och det sjukaste är.. att denna nya ägaren är SÅ JÄÄKLA JAAAAAAG!

IMG_6960.jpg

NU ÄR JAG HÄSTBRUD PÅ RIKTIGT! Och snart LOKFÖRARE MED!

Alla drömmar jag hade när denna bloggen startades har gått i uppfyllelse en efter en. Jag drömmer inte. Tror jag. MEN JAG HAR PLUGGAT SKITDÅLIGT inför examensprovet!!! Det ska jag erkänna. Mycket tid har gått åt till detta beslutet. Det kommer bli ett jäkla pusslande med tid och pengar. Men denna hästen har ställt upp för mig i vått och torrt och nu ska jag betala tillbaka. För hos mig stannar gammeltanten till sitt sista andetag. MIN och bara MIN finaste Honey de la Vic.

Och har ni vägarna förbi Helsingborg så vet ni vad som gäller nu! Ni tågfolk bör lära er om hästkrafter ur ett helt nytt perspektiv tycker jag 😉

// Fanny

5 reaktioner på ”En paus i examensplugget

  1. Grattis till hästköpet som givetvis smäller högre än en lokförarexamen, och grattis till den med. 😀 Stå på dig, du har fått ett kanonyrke, alla behöver ju inte vara ingenjörer och tänk på vad mycket du kommer att få se och uppleva som kontorsråttorna missar. Ha en skön omväxlande sommar.

    Gilla

  2. https://jarnvagsbloggen.se/2016/04/03/malmo-godsbangard/#more-1950 Citat du vet vem
    Uppe i tornet presenterade jag mig och undrade om dom behövde hjälp med något? ”Kan du köra ett lok?” frågade en herre med ett brett leende på läpparna. ”Ja, klart jag kan köra ett lok, men jag har ingen aning om rutiner eller någonting här på bangården” svarade jag. ”Äh, det ordnar sig ska du se. Häng på mig. Vi ska ta lok 10. Eftersom vi fattas en förare så får vi köra med ett lok istället för två. Vi kör några rundor så får du se hur det känns sedan”. Jag blev genast lite lugnare. o.s.v. Ha det bra
    Beskrivning fortsätter i bloggen du är bekant där.. Lycka till… Anders

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s