En volvo rullar!

Helt plötsligt blev vi med bil! Och inte en gammal, skruttig, billig VolvoV70, som jag ville ha! Nä verkligen inte! Utan min vetskap stod plötsligt en BMW 530 på parkeringen. En maxutrustad sådan, med skinnsäten, taklucka och en rak 6:a i. Den rör sig och dricker därefter… Vad ska man säga? Det handlar inte längre om ett öppet sinne, utan en öppen plånbok!!!

Ännu värre är att jag inte förstår mig på alla finesser! Jag har kört mamma & pappas Volvo945  från -95! Bilen som rullar in i oändligheten. Bilen med fönstervevar och obefintlig AC. Ska man byta packning är det bara att ta ett mjölkpaket och klippa ur! Att köra till jobb i nya bilen blev en upplevelse. Jag tycker ändå att jag brukar vara ganska teknisk, men tji fick jag! Hittade inte hur man fällde ut backspeglarna. Kunde inte få igång radion. Fick inte ner solgardinen i bakrutan. Sen började det regna och kunde inte för mitt liv få igång bakrutetorkaren!! Ringde till och med runt och frågade var den knappen fanns men ingen visste. Tillslut fick jag veta att sedanare inte har torkare bak. H.E.R.R.E.G.U.D vad jag skämdes!

Förutom de alldeles för många knapparna är det en väldigt trevlig bil och jag har en känsla av att min första fortkörningsböter kommer bli i denna…Jag är en polismagnet. På mitt halvår med körkort har jag blivit stoppad av polisen fler gånger än mamma blivit i hela sitt liv. Dock har det bara varit rutinkontroller, förutom en gång när Peab gett mig ett släp som haft körförbud i ett halvår. Den var inte rolig, men poliserna såg  nog min totalförvirrade ångest och jag slapp böter.

IMG_2078dfakeIMG_2101hon1

Imorgon är det måndag! Då är det bara en vecka kvar.

// Fanny

2 reaktioner på ”En volvo rullar!

  1. Awesome. Jag saknar min 530. Blev riktigt sugen på att skaffa BMW igen. Läs igenom instruktionsboken när DU sitter i bilen. Man lär sig mer och mer, BMW har en massa småfinesser överallt. En sak jag saknar nu är regnsensor, har man en gång haft det så är det inte kul att vara utan. 🙂

    //Mattias

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s